Nederlandse man in het midden van de nacht zijn pénisz gebeten ajtó spin

Een stalmuursluiper.

Fotó: Wikimedia CommonsNederlandban az een manin zijn pénisz gebeten ajtó een spin. Dat schrijft Nature Today. Een stalmuursluiper van Xerum 12 milliméteres répa a zijn eikelben. A gedrag van deze spinnensoort gedocumenteerd.

"Stalmuursluiper, a scotophaeus blackwalli genoemd-től, az een Nederlandban vrij algemene a wijdverspreide spin die vooral binnenshuis wordt aangetroffenben. Ze behoort tot spinnen die geen web maken, az actief op jacht gaan naar prooi. Vooral nachts ", Vincent Vincent Kalkman van het EIS Kenniscentrum Insecten nedvesíti. Az 4 op 5 juni játékban van egy pár perc alatt. Uit onderzoek bleek dat het om een ​​vrouwelijk exclaar ging.

A Volgens Nature Today het voorval te wijten aan toeval volt. "Het dier is tijdens de jacht wellicht in knel geraakt en heeft uit noodweer gebeten." Vervelend voor haar slachtoffer, maar gelukkig geheel ongevaarlijk ", aldus Kalkman. Bij het EIS Kenniscentrum Insecten zehen ze hen nieuwe nieuwe thuis geven.

Ook België spinnensoort komt af in toe voor. Zoer werd het rovar eerder mondja a jaar nog-t Schaarbeekben a Kessel-Lo gespotban.

Ez a cikk először jelent meg https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190623_04475422